Is uw plat dak aan vervanging toe?

Uw probleem is ons specialisme!

image00003image00001
Plat Dak Specialist
Voordelige tarieven
Veel positieve reviews
Altijd snel op locatie
Lange garantie termijnen

Wij zijn erkende en gecertificeerde dakdekkers

Plat dak vernieuwen? Wij pakken het vakkundig op

Wil jij je plat dak vernieuwen? Dan heb je specialisten nodig die weet waar ze het over hebben. Platte daken zijn van nature plekken waar water wordt opgevangen, omdat dit er niet zomaar van afloopt. Dat is uiteraard bij hellende daken wel het geval. Op een slecht aangebracht plat dak kunnen dan ook plassen ontstaan en dat kan weer leiden tot lekkage. Dat is natuurlijk niet de bedoeling en daarom hebben wij geschoolde en ervaren medewerkers in dienst die voor jou een plat dak aanleggen dat optimaal functioneert. We gebruiken kwalitatieve materialen, verzorgen een perfecte afwatering en leveren je een plat dak op waar je tientallen jaren gebruik van maakt.

Plat dak vernieuwen? Dit zijn de mogelijkheden!

Voor de meeste platte daken worden materialen gebruikt zoals Bitumen en EPDM. Veel oudere platte daken zijn daarmee bedekt, maar vandaag de dag zijn er meer opties. Hier vind je een beknopt overzicht van de meest gangbare materialen waarmee we jouw nieuwe platte dak kunnen bedekken:

image00182image00189

Welke optie is geschikt voor jou?

Voordat we je nieuwe plat dak komen plaatsen, zullen we uitgebreid met je bespreken wat de mogelijkheden zijn. Onze ervaren medewerkers kunnen je precies uitleggen wat de voor- en nadelen van elk materiaal zijn en wat deze kosten. Je kunt dan aangeven wat jij nodig hebt en zij vertellen je welk materiaal dat het beste doet. Samen komen jullie dan tot een geschikte oplossing voor jouw plat dak. 

Wist je overigens dat je ook een groendak kunt kiezen waarop je kunt lopen? Dat is een ideale mogelijkheid om extra plek buiten te creëren en daar meer tijd door te brengen. Samen met onze deskundige specialisten hebben we vast een geschikte oplossing voor jou.

Direct een GRATIS offerte aanvragen?

De beste manier om exact te weten te komen wat jouw nieuwe plat dak je gaat kosten, is door bij ons een offerte aan te vragen. Dat doe je snel met één van de contactmogelijkheden die je op deze website aantreft. Geef aan wat je nodig hebt en wij laten je zien hoeveel een plat dak vernieuwen je bij ons kost. 

We laten geen uitgave achterwege, dus er zijn geen verborgen bedragen waar je pas later mee wordt geconfronteerd. Accepteer onze offerte, en we gaan snel voor je aan de slag. We maken voor jou dan een perfect plat dak die er weer tientallen jaren tegenaan kan. Vergeet ons ook niet in te schakelen voor periodiek onderhoud.

image00039WhatsApp Image 2022-03-14 at 16.19.19

Gratis Offerte Aanvragen