Uw daklekkage gegarandeerd binnen 24 uur opgelost!

Uw probleem is ons specialisme

image00003image00001
Plat Dak Specialist
Voordelige tarieven
Veel positieve reviews
Altijd snel op locatie
Lange garantie termijnen

Wij zijn erkende en gecertificeerde dakdekkers

Daklekkage? Dakbeheer Snellen is er razendsnel

Daklekkage kan ontstaan om allerlei verschillende redenen. Misschien is je dak blootgesteld aan een zware storm gisterennacht? Het is ook mogelijk dat je dak simpelweg ouder wordt en aan vernieuwing toe is. Wat ook de reden voor jouw lekkage, dit komt nooit op het juiste moment. 

Daarbij is een lekkend dak een defect dak en kan deze jouw woning niet meer beschermen tegen de weersomstandigheden buiten. Vocht in je woning kan schade aanrichten, tenzij je er snel bij bent en de lekkage tijdig repareert. En Dakbeheer Snellen is dan dé dakdekker om te bellen.

Gegarandeerd een oplossing voor uw daklekkage!

Als je dak lekt, dan is snelheid belangrijk. We komen dan ook met spoed bij je langs, mocht de schade grote problemen veroorzaken. Het voordeel waarvan je profiteert als je met ons verder gaat, is dat we vele jaren ervaring hebben in het opsporen en repareren van lekkages. 

We nemen dus de meeste onderdelen van tevoren al mee, zodat we de lekkage vaak bij het eerste bezoek al kunnen verhelpen. Daarbij vinden we met onze goede apparatuur zelfs de kleinste bijna onzichtbare lekkages en is het daarna alleen nog een kwestie van repareren. Besluit je ons in te schakelen, dan weet je dus dat jouw probleem vakkundig en ook snel verholpen wordt. Vaak blijft de schade dan zeer beperkt.

image00182image00189

Eerste hulp bij daklekkage!

Een lekkage is regelmatig snel verholpen en het is geen goed idee om daarmee te wachten. Hoe meer water je woning binnen kan komen, hoe groter de kans dat je hier schade aan overhoudt. En om dat daarna ook te moeten laten repareren, dat kost alleen maar extra geld. Je kunt er zeker van zijn dat een daklekkage zich niet vanzelf oplost. Daarom bel je ons en komen we jouw dak beoordelen. 

We repareren zowel platte- als hellende daken en we komen langs met spoed, of niet, al naar gelang de urgentie van je klus. Wij zorgen ervoor dat we alles bij ons hebben wat nodig is voor jouw situatie, zodat jij snel weer een goed functionerend dak hebt dat je woning weer optimaal beschermt.

Direct een GRATIS offerte aanvragen?

Als jouw lekkage voortkomt uit een ander probleem, zoals achterstallig onderhoud, ouderdom of een lekkende dakgoot, dan zullen we je adviseren dat probleem aan te pakken. Uiteraard kunnen we je daklekkage gewoon verhelpen, maar kunnen we niet altijd garanderen dat deze niet weer terugkomt. 

Als dakdekker kunnen we je dak niet alleen repareren, maar ook renoveren en vernieuwen. We zorgen ervoor dat deze weer in optimale staat verkeert en dat de kans op lekkages in de toekomst minimaal wordt. Lekkages pakken we het liefste aan bij de oorzaak.

Heb jij een lekkage die verholpen moet worden? Misschien wil je andere werkzaamheden op je dak of aan je dakgoot laten uitvoeren? Neem dan contact op met ons en vraag een vrijblijvende offerte aan. Zo weet je exact waar je aan toe bent en wat wij voor jou kunnen betekenen. We heten je graag snel welkom als onze nieuwe klant.

image00039WhatsApp Image 2022-03-14 at 16.19.19

Gratis Offerte Aanvragen