Uw dak GRATIS laten inspecteren door een dakspecialist!

Uw probleem is ons specialisme

image00003image00001
Plat Dak Specialist
Voordelige tarieven
Veel positieve reviews
Altijd snel op locatie
Lange garantie termijnen

Wij zijn erkende en gecertificeerde dakdekkers

Voorkom grote problemen met een dakinspectie

Elk dak heeft een levensduur en met een dakinspectie kom je exact te weten hoe de situatie op jouw dak ervoor staat. Wij zijn de specialist in jouw omgeving die dit zorgvuldig en vakkundig oppakt. We gaan jouw platte of hellende dak op en inspecteren deze grondig. 

Daarna brengen we alles in kaart wat we gevonden hebben, geven we advies uit over werkzaamheden die daar zouden moeten worden uitgevoerd en vertellen we je hoeveel jaar je nog hebt voordat je aan vernieuwing moet gaan denken. Een inspectie is uiteraard standaard onderdeel van onze onderhoudsdiensten, maar je kunt deze ook afzonderlijk uit laten voeren. Je weet dan exact hoe je ervoor staat.

Dit kunnen we voor je doen

Tijdens een dakinspectie wordt je gehele dak onder de loep genomen. Het is geen reparatie, maar we brengen de status van je dak in kaart. Dit is een optie die veel gekozen wordt als onze klant een woning wil kopen of gekocht heeft en niet weet wat de staat is van het dak. Het is ook een optie als je een lange tijd geen aandacht aan je dak hebt besteed en wilt weten waar je aan toe bent. Tijdens de inspectie lopen we een aantal punten langs. Dit is een beknopt lijstje van wat we zoal doen:

image00182image00189

Geschoolde en ervaren medewerkers

Er zijn verschillende voordelen verbonden aan het uitvoeren van een inspectie op je dak. Als we kleine problemen opsporen, dan bespaar je geld omdat je er vroegtijdig bij bent. Omdat je zelf niet regelmatig op je dak komt, weet je ook niet wat zich daar afspeelt en dat brengen wij in kaart. Je kunt beter financieel plannen omdat je nu weet wanneer je aan vervanging moet gaan denken. En je krijgt van ons altijd een uitgebreid rapport waarin al onze bevindingen zijn vastgelegd. Deze gebruik je tijdens je onderhandelingen met de verkoper of als je de werkzaamheden die moeten worden uitgevoerd in wilt gaan plannen.

Direct een GRATIS dakinspectie aanvragen?

Wij zijn een dakdekker die ook onderhoud uitvoert en een uitgebreide dakinspectie maakt daar altijd onderdeel van uit. Aan de hand van de inspectie bepalen we hoe je dak onderhouden moet worden en of er nu reparaties nodig zijn. 

We kunnen je dak en dakgoot, je loden plaatjes vervangen en de voegen van je schoorsteen repareren. Periodiek onderhoud vindt twee keer per jaar plaats, in het voorjaar en in het najaar. We maken je dak dan gereed voor de komende zes maanden en zorgen ervoor dat deze altijd optimaal kan functioneren.

Ben jij geïnteresseerd in een inspectie van je dak of wil je ons inschakelen voor periodiek onderhoud? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende offerte. Accepteer deze en we komen snel langs om jouw dak te bekijken.

image00039WhatsApp Image 2022-03-14 at 16.19.19

Gratis Offerte Aanvragen