Wij zijn erkende en gecertificeerde dakdekkers

Dit kunnen we voor je doen

We kunnen allerlei werkzaamheden uitvoeren op je dak waardoor jij zeker weet dat deze zijn werk kan doen. Hier vind je een overzicht met de meest gangbare diensten die wij uitvoeren:

Wil je dat we iets anders doen op je dak? Neem dan ook contact op met ons, want dit is slechts een overzicht van de meest gangbare werkzaamheden die we uitvoeren. Voor Dakbeheer Snellen is niets te gek, zo lang het je dak betreft. Er is dus een grote kans dat we je gewoon kunnen helpen.

image00182image00189

Geschoolde en ervaren medewerkers

Besluit je met ons verder te gaan, dan komen onze geschoolde en vakkundige medewerkers bij je langs om de werkzaamheden uit te voeren. Deze zijn allen ervaren en weten exact wat de beste oplossing is voor jou. 

We zorgen ervoor dat ze de meeste onderdelen al bij zich hebben, dus veel reparaties kunnen direct al worden uitgevoerd. Daarbij hebben ze ook de laatste apparatuur bij zich om lekkages op te sporen. Bij ons is je dak dus in goede handen.

Direct een GRATIS offerte aanvragen?

We maken altijd eerst een offerte, dus je weet vanaf het eerste moment exact wat je financieel kunt verwachten. Je vraagt deze gemakkelijk aan door contact op te nemen met onze medewerkers en je benodigdheden met hen te bespreken. 

Deze offerte kun je vervolgens accepteren of negeren, je bent nergens toe verplicht. We hopen je natuurlijk snel als nieuwe klant te ontvangen, zodat we ook jouw dak weer in optimale staat kunnen terugbrengen.

image00039WhatsApp Image 2022-03-14 at 16.19.19

Gratis Offerte Aanvragen