Binnen 24 uur een voordelige dakreparatie laten uitvoeren

Uw probleem is ons specialisme

image00003image00001
Plat Dak Specialist
Voordelige tarieven
Veel positieve reviews
Altijd snel op locatie
Lange garantie termijnen

Wij zijn erkende en gecertificeerde dakdekkers

Dakbeheer Snellen: voor een dakreparatie op ieder dak

Of je nu een plat of een hellend dak hebt, je hebt een groot- of een klein probleem of je hebt een nieuw of een oud dak, wij voeren jouw dakreparatie vakkundig voor je uit. Er zijn verschillende redenen waarom een dak defect kan raken. Soms is het een gevolg van een zware storm, andere keren is het ouderdom, weer een andere keer komt het defect door achterstallig onderhoud en soms gebeurt het zonder duidelijke reden. Gelukkig zijn de meeste reparaties op het dak gemakkelijk op te lossen en heb je daarna weer een goed functionerend en optimaal dak dat jouw woning perfect beschermd. Ook voor spoedreparaties zijn wij dé dakdekker voor jou.

Dit kunnen we voor je doen

Zoals al even aangegeven, zijn er verschillende redenen waarom een dak defect kan raken. Deze moet jouw woning en gevelmuren immers beschermen tegen de omstandigheden van buiten en dat is een belangrijke taak. Je dak krijgt het zwaar te verduren, maar wij zorgen ervoor dat deze dat probleemloos aan kan. 

De meest gangbare reparaties zijn het vervangen of opnieuw plaatsen van dakpannen, het vervangen van de loden platen rondom de naden en de schoorsteen, het opsporen en repareren van lekkages of het repareren van de daknok. Er zijn altijd plaatsen waar je dak zwakker is en dat is dan ook waar de meeste gebreken beginnen op te duiken. Wij zorgen ervoor dat deze je geen grotere schade opleveren.

image00182image00189

Geschoolde en ervaren medewerkers

Reparaties van platte daken zijn vaak wat ingewikkelder dan die van hellende daken. Lekkages zijn lastig op te sporen en vervolgens ook lastig te repareren. Je kunt niet even een pan vervangen, maar hebt te maken met een waterdichte laag die het hele plat dak bedekt. 

Hellende daken zijn uitdagender omdat ze hoger en hellend zijn en dat maakt het werk lastiger. Wij repareren uiteraard beide daken, ook met spoed, en hebben de meeste materialen gewoon bij ons als we bij je langskomen. Jouw dakreparatie kan dan vaak al bij het eerste bezoek worden uitgevoerd.

Direct een GRATIS offerte aanvragen?

Helaas komen we ook vaak daken repareren omdat deze niet goed onderhouden zijn. En dat betekent dat de dakreparatie eigenlijk niet nodig was. Door goed voor je dak te zorgen kun je veel problemen voorkomen en dus ook geld besparen. 

Wij pakken het onderhoud van je dak graag voor je op. Nadat we je dak weer in goede staat hebben teruggebracht, komen we twee keer per jaar langs om deze te inspecteren en te repareren indien nodig. Ook nemen we dan je dakgoot en regenpijpen mee, zodat deze ook schoon zijn en optimaal werken. Bespreek deze optie met onze medewerker, want met periodiek onderhoud kun je veel geld besparen.

Wil je eerst weten wat een reparatie bij ons kost? Vertel ons dan wat je nodig hebt en wij maken een vrijblijvende offerte voor je. Deze offerte is compleet en daarbij ook vrijblijvend. Je bent nergens toe verplicht, maar ziet in één oogopslag waar je financieel aan toe bent. Laat ons je reparatie uitvoeren en je wordt niet teleurgesteld.

 

Gratis Offerte Aanvragen