Ontvang een GRATIS offerte voor uw pannendak

Uw probleem is ons specialisme

Plat Dak Specialist
Voordelige tarieven
Veel positieve reviews
Altijd snel op locatie
Lange garantie termijnen

Wij zijn erkende en gecertificeerde dakdekkers

Dakbeheer Snellen: voor alles op en rondom je dak!

Wil jij je pannen dak vernieuwen, dan zijn wij de specialist. We verwijderen eerst je huidige pannen, controleren en repareren je constructie en plaatsen vervolgens een nieuw dak. Er is nogal wat keuze en daarbij moet je ook een beslissing maken over isolatie. Wij bespreken elke optie met je en samen vinden we de beste oplossing voor jouw dak. 

Onze medewerkers hebben jaren ervaring met het vernieuwen van daken en bij ons is jouw dak dus in goede handen. Is jouw pannen dak aan vernieuwing toe? Dan verzorgen wij deze klus van A tot Z, zodat jij een dak krijgt dat je woning weer vele tientallen jaren kan beschermen. Vraag daarom vandaag hier nog een offerte aan en je ziet direct wat je van ons krijgt voor jouw investering.

Zullen we even kennis maken?

Wij begrijpen dat je je dak niet zomaar opnieuw laat leggen.  Daarom komen we altijd bij je langs om je dak te bekijken en om te beoordelen wat je nodig hebt. Jij vertelt ons je wensen en wij bepalen welke soort dakbedekking daar het beste bij past. 

We geven advies, zodat jij kunt bepalen hoe je dak eruit komt te zien, hoe lang deze mee zal gaan en hoeveel deze je kost. We kunnen dan ook spreken over isolatie, want als je dat nog niet (voldoende) hebt, dan is dit uiteraard hét moment om daar aandacht aan te besteden. Een gemiddelde woning verliest 15% van alle warmte via het dak, dus de besparingen zijn aanzienlijk.

Geschoolde en ervaren medewerkers

Nu we een beslissing hebben gemaakt, moet je alleen onze offerte nog accepteren en dan kan het pannen dak vernieuwen beginnen. We stoppen niet tot jij tevreden bent. Nadat we de oplevering hebben afgerond is het tijd om te spreken over onderhoud. Jouw dak is nu in optimale conditie, maar staat elke dag bloot aan hitte, kou, zon, regen, wind, hagel, sneeuw en wind. 

Daarom kunnen we niet alleen je nieuwe dak plaatsen, we kunnen deze ook voor je onderhouden. We komen dan periodiek bij je langs om deze te inspecteren en te repareren en om ervoor te zorgen dat deze altijd in optimale staat verkeert. Dan nemen we natuurlijk je dakgoten en regenpijpen direct ook mee. Zo weet je altijd zeker dat jouw dak zijn beschermende functie altijd optimaal uit kan voeren.

Direct een GRATIS offerte aanvragen?

Wij hebben geschoolde en ervaren medewerkers in dienst die ervoor zorgen dat elke klus perfect wordt uitgevoerd. Deze hebben jarenlang ervaring met het plaatsen van pannendaken en daar profiteer jij van. We zorgen ook dat ze altijd op de hoogte zijn van alle ontwikkelingen in hun vakgebied en dat ze jou dus van de laatste trends en opties kunnen informeren. 

Je pannen dak vernieuwen begint met een telefoontje naar Dakbeheer Snellen. Vraag een offerte op en je ziet dat we nog goed betaalbaar zijn ook. Het enige wat jij dan nog moet doen is de offerte accepteren, en we gaan direct voor je aan de slag.

Gratis Offerte Aanvragen