Uw vaste dakdekker uit de regio!

Uw probleem is ons specialisme

image00003image00001
Plat Dak Specialist
Voordelige tarieven
Veel positieve reviews
Altijd snel op locatie
Lange garantie termijnen

Wij zijn erkende en gecertificeerde dakdekkers

Het plaatsen van bitumen dakbedekking vergt een specialist

Als je aan bitumen dakbedekking denkt, dan denk je waarschijnlijk aan platte daken. En dat is ook de situatie waarin dit het meeste wordt toegepast. Het bedekken van een plat dak is een specialistische klus, omdat dit een bassin is dat water opvangt. 

Hellende daken voeren het automatisch af, maar dat is bij platte daken niet zo. Daarom is een goede afwatering essentieel, maar moet de dakbedekking ook volledig waterdicht en perfect worden aangebracht zodat er ook later geen lekkages kunnen ontstaan. Wij zijn dé specialist die jouw bitumen dak vakkundig plaatst zodat deze er vele jaren tegenaan kan zonder jou problemen op te leveren.

wat is Bitumen dakbedekking?

Een ander woord voor bitumen is dakleer en het is gemaakt van aardolie. Het wordt in rollen op het dak aangebracht en vervolgens verhit. Daarna vormt het een waterdichte laag op je gehele platte dak en maken regen, sneeuw, hagel en andere weersomstandigheden geen kans. 

Het voordeel van bitumen is dat het vrij goedkoop is en indien goed aangelegd ook echt functioneel. Een nadeel is dat het lastig te repareren is en dat het meer problemen oplevert dan oplost als het niet goed wordt geplaatst. Daarom heb jij een specialist nodig als je bitumen op jouw dak wilt laten plaatsen. Je vraagt via deze website en onze contactgegevens een offerte bij ons op en ziet direct hoeveel deze klus jou gaat kosten.

image00182image00189

Wat kunnen wij aan uw plat dak doen?

Als wij jouw platte dak van bitumen gaan voorzien, dan zullen we allereerst je huidige bedekking volledig verwijderen. Dit is het moment om aan isolatie te denken, dus ook dat zullen we met je bespreken. Als je dak blootligt, gaan we deze repareren indien nodig en voorbereiden op de bitumen dakbedekking. 

Ook verzorgen we een correcte afwatering en een goede regenpijp die het overtollige water probleemloos en veilig afvoert. We brengen de bitumen rollen vakkundig aan en zorgen ervoor dat deze een volledig waterdichte laag vormen op jouw platte dak. Uiteraard geven we je daar ook garantie over en zijn we pas tevreden als jij dat ook bent. Jouw platte dak kan er naderhand weer tientallen jaren tegen.

Direct een GRATIS offerte aanvragen?

Bitumen heeft een levensduur van circa 25 tot 30 jaar. Het is dan wel belangrijk dat je er goed voor zorgt. Gelukkig hebben platte daken wat minder onderhoud nodig dan hellende daken, maar ze hebben daar wel degelijk baat bij. 

Wij voeren deze taak graag voor je uit, als je ons periodiek inhuurt om jouw bitumen dakbedekking te onderhouden. Daar gaat altijd eerst een grondige inspectie aan vooraf en vervolgens gaan we repareren, reinigen en klaarmaken voor het komende seizoen. Vergeet dus niet met onze medewerkers over onderhoud te praten, want dat verlengt de levensduur van je dakbedekking en voorkomt grote gebreken.

Via de contactgegevens onderaan deze pagina vraag je een vrijblijvende offerte aan voor het plaatsen van jouw nieuwe bitumen dak. Vertel ons wat je nodig hebt en wij laten je exact zien hoeveel je daarvoor bij ons kwijt bent.

Gratis Offerte Aanvragen