Wie zijn wij?

Uw probleem is ons specialisme

image00003image00001
Plat Dak Specialist
Voordelige tarieven
Veel positieve reviews
Altijd snel op locatie
Lange garantie termijnen

Wij zijn erkende en gecertificeerde dakdekkers

Dakbeheer Snellen

Dakbeheer Snellen is een ervaren en vakkundige dakdekker waarbij jij terecht kunt voor allerlei werkzaamheden op en rondom je dak. We voeren onderhoud uit, reparaties en renovaties en komen met spoed naar je toe, mocht je een urgent probleem hebben. We staan voor kwaliteit en betrouwbaarheid en vragen altijd een goede prijs voor wat we doen. Heb jij een reparatie die moet worden uitgevoerd, wil je dat we je dak vernieuwen of renoveren, denk je aan een groendak of isolatie? Dit zijn slechts enkele voorbeelden van werkzaamheden die wij met liefde en ook vakkundig uitvoeren voor onze klanten. En aangezien jouw dak je gehele woning en gevelmuren beschermt tegen alle invloeden van buitenaf, is het beter dat deze altijd in goede staat verkeert.

Ruime werkarvaring

Kies je voor Dakbeheer Snellen, dan kies je dus voor kwaliteit en betaalbaarheid. Dat kunnen we garanderen omdat we al vele jaren werken in ons vakgebied. Tijdens deze jaren hebben we de nodige ervaring opgedaan en weten we als geen ander wat jouw dak nodig heeft. Daarbij hebben we toegang tot de beste materialen en gebruiken we de laatste apparatuur. We zorgen dat onze medewerkers alle belangrijke onderdelen bij zich hebben, zodat jouw probleem vaak in één bezoek al kan worden opgelost. En zo niet, dan verzorgen we een gepaste oplossing en staan we snel weer bij je om de klus af te maken.

image00182image00189

Wat doen wij?

Na zoveel jaren op de daken van Nederland door te hebben gebracht, is er maar weinig wat we niet hebben meegemaakt. Daarom kun je bij ons terecht voor alles wat met je dak te maken heeft, met je dakgoot en met je regenpijp. Hier vind je enkele voorbeelden van gangbare werkzaamheden die we regelmatig voor onze klanten uitvoeren.

Betrouwbaar, Vakkundig & Betaalbaar

Als dakdekker leggen wij elke klant in de watten. Want wij willen iedereen zo goed mogelijk helpen en ieder dak weer in perfecte staat terugbrengen. We zijn betrouwbaar, vakkundig en eerlijk. 

Als je met ons contact opneemt, dan maken we eerst een complete offerte waarop staat wat je moet betalen en waarvoor. We verrassen niemand achteraf met extra kosten. Je weet dus exact waar je aan toe bent. Daarbij leveren we kwaliteit en zijn we niet tevreden tot jouw klus tot in de puntjes is uitgevoerd en jij tevreden bent. Dit alles doen we voor betaalbare prijzen.

Door bij ons een vrijblijvende offerte aan te vragen verplicht je jezelf nergens toe, maar weet je wel exact wat je kunt verwachten. Neem dus contact op met ons via één van de onderstaande opties en je ziet snel wat we voor jou en je dak kunnen betekenen.

image00039WhatsApp Image 2022-03-14 at 16.19.19

Gratis Offerte Aanvragen