Uw dak isoleren? Bespaar 15% op je energierekening

Uw probleem is ons specialisme

image00003image00001
Plat Dak Specialist
Voordelige tarieven
Veel positieve reviews
Altijd snel op locatie
Lange garantie termijnen

Wij zijn erkende en gecertificeerde dakdekkers

Kies voor dakisolatie en bespaar 15% op je energierekening

Als we jouw dak gaan vernieuwen, dan is dat hét moment om aan dakisolatie te denken. Het vernieuwen van je dak betekent dat we de huidige bedekking verwijderen, je dakconstructie repareren indien nodig en de nieuwe bedekking plaatsen. Als je dak toch al open ligt, is isolatie zo geplaatst. 

Warmte stijgt, ook in je woning. Het is dan ook niet vreemd dat gemiddeld 15% van die warmte via je dak verloren gaat. Dit kun je stoppen door aan isolatie te denken en wij helpen je graag met advies. Nadat je dat gedaan hebt zit je zelf niet alleen warmer, maar is je woning direct ook een stuk meer waard.

Dit kunnen we voor je doen

Er zijn verschillende manieren waarop je je dak kunt isoleren. Is de zolder niet in gebruik, dan kun je het isolatiemateriaal op de vloer aanbrengen. Het is ook mogelijk om deze tegen de binnenkant van het dak te plaatsen. Ook al hoef je dan het dak zelf niet aan te raken, je verliest wel kostbare ruimte. Isoleren via de buitenkant levert de beste besparingen op en als wij toch al op je dak bezig zijn, kun je dat het beste direct mee laten nemen. Doe je dit niet, dan is het isoleren van je dak in de toekomst veel duurder of moet je wachten tot je dakbedekking weer vernieuwd moet worden. De voordeligste optie die je hebt, is om het nu te doen.

image00182image00189

De voordelen van isolatie

Het isoleren van je dak heeft een groot aantal voordelen. Hier vind je enkele daarvan op een rijtje:

Direct een GRATIS offerte aanvragen?

Een andere optie die je hebt als je over het isoleren van je dak aan het nadenken bent, is om een groendak te plaatsen. Ook dat kunnen wij voor je doen. We leggen dan planten op je dak, en eigenlijk is alles mogelijk.

Je kunt kiezen voor kleine sedum vetplanten, maar je kunt er ook kruiden groeien, een zitplek creëren of kleine boompjes groeien. Groene daken vallen ook onder dakisolatie en isoleren deze zowel thermisch als akoestisch. Het is een gesubsidieerd (bij de gemeente) alternatief waarmee je lucht gefilterd wordt, insecten geholpen worden en jij een besparing maakt.

Wil je weten hoeveel jij bij ons moet betalen voor het isoleren van je dak? Vraag dan hier een vrijblijvende offerte aan voor de werkzaamheden die jij uit wilt laten voeren. We gaan pas voor je aan de slag als je deze persoonlijk accepteert.

Gratis Offerte Aanvragen